2021-05-12 08:14:51• hírek • Bede Emőke

Már 131 szabad állás közül választhatnak a Szatmár megyei munkakeresők

Képünk illusztráció. Forrás: freepik.com
Képünk illusztráció. Forrás: freepik.com

A Szatmár megye területén működő cégek által szolgáltatott adatok szerint 131 szabad állás vár betöltésre – tájékoztat legfrissebb közleményében a munkaerő-foglalkoztatási ügynökség.

Két munkahely elfoglalásához felsőfokú végzettségre van szükség, tehát akinek képzettsége megfelelő ahhoz, hogy gépészmérnöki vagy élelmezési osztályvezetői helyet töltsön be, bátran élhet a lehetőséggel. Huszonkét hely betöltéséhez elegendő a középfokú végzettség is, e kategóriában jelentkezni lehet például biztosítási ügynöknek, értékesítési ügynöknek, karbantartó villanyszerelőnek, géplakatosnak, CNC-gépkezelőnek, stb.


További hetvennyolc munkahelyre azok is bátran jelentkezhetnek, akik csak általános iskolai végzettséggel rendelkeznek, hiszen egyebek mellett keresnek asztalost, hegesztőt, biztonsági őrt, kereskedelmi dolgozókat, géplakatost, víz- és gázszerelőt, kasszást, szakácsot, árukezelőt, CNC-gépkezelőt, kamionsofőrt és szobafestőt is. Mindezeken túl azok előtt is nyitva áll az AJOFM ajtaja, akik általános iskolai képzésüket nem fejezték be, vagy egyáltalán nem jártak iskolába, ugyanis például alkatrész-összeszerelőket és mezőgazdasági munkásokat is keresnek a Szatmár megyei cégek.


Az érdekeltek az ügynökség szatmári irodáján túl a nagykárolyi, avasfelsőfalui, tasnádi, erdődi és turci kirendeltségeken is érdeklődhetnek, írhatnak az ajofm.sm@anofm.gov.ro címre, illetve tárcsázhatják a 0261-770237-es telefonszámot is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: